Elisabeth Ineke van Bekkum LL.B. (Juriste)

Elisabeth is geboren en getogen in Groningen en hier heeft zij haar studie rechten op de Hanzehogeschool in 2012 succesvol afgerond. Haar specialisatie bestaat uit het honours program 'international law', maar dit betekent niet dat zij alleen gespecialiseerd is in internationaal recht.

Zij is bij Van Bekkum Advocatuur als juriste voornamelijk werkzaam in het arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht.

In 2009 was zij op het eiland Sint Maarten verbonden aan het kantoor 'Stomp Lawyers'. Hier is zij met verschillende rechtsgebieden in aanraking gekomen en mr. Stomp (de huidige deken van Sint Maarten) was een uitstekende leermeester.

Tijdens en na haar studie is zij werkzaam geweest in de landelijke politiek als beleidsmedewerker binnenlandse zaken bij de Tweede Kamer der Staten Generaal.

mr. Karel Jozef Cliff van Bekkum

Nadat de loopbaan van mr. K.J.C. van Bekkum als beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht eindigde, heeft hij de studie Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht gestart en daar is hij in 2007 afgestudeerd. Hierna heeft hij voor de Belastingdienst en het UWV gewerkt en is 2009 in Sint Maarten als advocaat be√ędigd. Vervolgens heeft hij in Den Haag en Utrecht gewerkt om uiteindelijk in 2014 in zijn geboortestad Heerlen kantoor te houden.